Welcome to Bossgoo.com, Join gratis | Aanmelden | Mijn Bossgoo
Verschillende producten van AB lijm toedieningseenheden Machine, het verstrekken van product foto's en fundamentele parameters met elkaar AB lijm toedieningseenheden Machine en 2 hoofden Ab lijm Machine toedieningseenheden, Wij zijn een professionele Chinese fabrikant van AB lijm toedieningseenheden Machine, en kijken uit naar uw medewerking!

AB lijm toedieningseenheden Machine

(Totaal 1 Producten)
Zien:   tonen:
  • 4 naalden AB...

    4 naalden AB lijm verstrekking Machine

    4 naalden AB lijm toedieningseenheden MachineProductinformatie:De volledige automatische 4 naalden AB lijm toedieningseenheden machine is voor het logo van de mal vullen snel, zet het vloeibare materiaal in de mal, de functie zoals de automatische verstrekking machine, gecontroleerd door het vak teach kan ook worden gecontroleerd door de computer, is het handig.Product afbeelding:Specifi...
    Min. orde:1

AB lijm toedieningseenheden Machine

Deze AB lijm machine toedieningseenheden met 4 naalden, het middel kan samenwerken en zelfstandig werken. De hoofdzakelijk functie is voor het vullen van de elementaire voeding. Als de zool van de schoen, voor het invullen van het grote logo van de schimmel met vloeibare PVC. Met hoge snelheid voor het vullen van de producten, gecontroleerd door het vak leren, het is erg handig.

contact opnemen
Klik hier om onderzoek te sturen
Bericht Buying Request >>